Napisano 12 Maj 200915 l Wszyscy daja autka to i ja dam :D Nowe TT i chyba jedyne, ktore mi sie podoba ;] Render zrobiony tak sobie dla przypomnienia jak to sie wogole robi, bo juz dosc dlugo nic nie renderowalem :/ Zrobione w : max 2008 v ray i duzo ps. Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200915 l model ok, ale render... wyglada nienaturalnie gładko, czegos mu brakuje:] pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200915 l Autor W sensie ? Ze nic sie nie odbija ? Bo za bardzo nie maco sie odbjac :/ A jak juz na sile chcialem zeby cos wiecej sie odbijalo to tak przepalalo mi ten nieszczesny bialy, ze.....
Napisano 13 Maj 200915 l EEEEEEEEEEEEEEE heja Model fajny ale kompozycja lerzy...taki nudny ten shot...plastik troche nudzi daj mu jakich blask ;) I tło...takie pochmurne...?? no niee... jak fota ma bajerowac to daj jakies ciekawe cus ;)
Napisano 13 Maj 200915 l podłoże nie ładne jakieś i przód można doświetlić bo plastyk za ciemny się wydaje
Napisano 13 Maj 200915 l Przypomina mi troche prace zrobioną w PS na podstawie zdjecia(przez w zasadzie brak zadnych ostrych odbić) Ciekawy efekt ale chyba nie o to chodziło. Lusterka jakby innego koloru niz reszta.
Napisano 13 Maj 200915 l Autor W sumie to racja bo tu to wiecej ps niz renderu ;] Lusterka takei sa, tzn nie sa w kolorze auta tylko sa srebrne (plastik)