Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich!

Ostatnio cos mnie naszlo ...pewnie z nudy,lub większej ilości czasu w pracy ... na zrobienie jakiegoś fajnego modelu. Na warsztat dałem dreadnought'a z warhammca 40'ki. Docelowo ma być chaosu, czyli pokryty jakimiś bebechami 5cioma glowami itd,itd. Wrzucam go tutaj gdyż zdopinguje mnie to (mam nadzieje ) na ukończenie pracki i dalszego animowania...:)

oki to zaczynamy: po dłuższej chwili dłubania mam już zaczęty korpus,z prawym ramieniem mecha. Zaczęty układ spalinowy. nie zwracałem szczególnej uwagi na grupy wygładzeń ponieważ to dopiero początek i krew mnie zalewa jak ciągle je ustawiam...zostawie sobie to na koniec,lub na bardziej zaawansowany etap:)

z boczku + ramie (będzie na nim lascannon)

dreadb1.jpg

z tyłu:

dreadb2.jpg

front:

front ma dużo miejsca na zbruszka:)

dreadb3small.jpg

spalinka:

dreada1small.jpg

i prawa mechłapka

dreada2small.jpg

i to na razie tyle.

mam nadzieje na jakiś upload w niedziele - poniedziałek:) oraz słowa otuchy i (nie)słusznej krytyki :)

pozdrawiam_________________________________________________biszkopterro

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się wyśmienicie. Trochę się rożni od oryginału ale in plus. Odsunąłbym delikatnie ramie od korpusu, na początku nawet nie połapałem się że to 2 inne elementy.

Świetnie by było tutaj zobaczyć typowe dla chaosu połączenie maszyny ze zdeformowanymi flakami.

Kończ szybko i zabieraj się za zbrusha. :) Tylko pamiętaj że Zetka nie lubi długich prostokątów i trójkątów, staraj się przed eksportem podzielić siatkę na kwadraty.

(http://www.pixologic.com/zclassroom/artistinaction/scotteaton/modeling/)

Trzymam kciuki i czekam na więcej. :D