El Wieczor Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 Tak sobie zarzuciłem w ramach ćwiczeń na uczelni. Co o tym myślicie? Prosiłbym o wskazówki i porady, co tu można by jeszcze zmienić i poprawić.
Gość BiX Napisano 18 Maj 2009 Napisano 18 Maj 2009 może by tak większe zdjęcie? :D Bo nie mam lupy od ręką :) edit/ aa spoko :) odbicia w kieliszku troche za białe.. rozmazane.. chyba, że tak miało być. Na czym renderowane?
El Wieczor Napisano 18 Maj 2009 Autor Napisano 18 Maj 2009 Niechcący wkleiłem miniaturkę zamiast rendera ;) odbicia w kieliszku troche za białe.. rozmazane.. Wymyte Calgonitem ;) Na czym renderowane? finalRender
El Wieczor Napisano 18 Maj 2009 Autor Napisano 18 Maj 2009 siateczka i szampan lata :D szkoda, że tak mało =/ Tak naprawdę to one nie latają tylko są trochę uwypuklone od spodu, ale rzeczywiście sprawiają takie wrażenie. A i zanim, ktoś przyuważy - cytryna się "wpiła" w metal ;) To wszystko poprawię niedługo. A że mało, to co można by dodać? Czym urozmaicić scenkę?
Eddy__ Napisano 19 Maj 2009 Napisano 19 Maj 2009 dodać jakieś klicze, telefon, a w tle romantyczna scena w łóżku :D
Rekomendowane odpowiedzi