hac Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 robie moja furke po raz ostatni, ale mam nadzieje ja chco raz skonczyc :P narazie kolko ale wkrotce reszta... bieznika jeszcze nie ma ale bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 eh, za duze zdjecie bylo, juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 jak ten srodek tam sie utrzymuje zobacz sobie ze srodek lata w powietrzu.polacz te 2 obiekty i polacz wierzcholki . to napewno cos da.oraz opona jest jakas za miekka to znaczy za bardzo wygladzona opony z boku sa zawsze lekko zakrzywione od nacisku. popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 oprocz latajacego koła , i braku bierznika jeest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 he to kolo to autko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 no to lecimy, jest jeszcze troche do roboty, nadkola nie sa do konca ogragle no i dokonczyc progi + szczegoliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 i jeszcze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 wooow, wreszcie nie jakis sportowy wozek - swietny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 No mnie za bardzo sie nie podoba (nie przepadam za tymi modelami skody), ale musze przyznac że fajnie wygląda. Męczy mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie ten dach jest troche za wysoko. Wygląda to troche dziwnie, chyba że to jakaś dziwna kamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 piknie ci to idzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 to jeszcze bardziej z przodu, a dach na pewno jest tak jak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Mi sie podoba :) Tylko przy texturowaniu pamiętaj, że texturki powinny być przybrudzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Jak na razie idzie ci bardzo dobrze. Ja czekam (standardowo) na teksturki i resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 no mo dobrze sie zapowiada (he daj mu neony) daj nowe renderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 okej, maly updejcik, niewiele bo czasu nie mialem za bradzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 ogulnie modelik bardzo fajny, ale latwiej by sie ogladalo jakby tlo niebylo tego koloru co sam model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Kolejny nawrócony na XSI :). Nieźle ale zmień tło. Jak nie wiesz jak to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Tekst zamieszczony przez Batou Kolejny nawrócony na XSI :). zaprawde powiadam Ci, błądzisz synu.. błądzisz. joke, ladnie Ci idzie, dawaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 okej, wrzucam co zginelo, juz kolejne renderki sa prawie gotowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 nieno... ladna skoda ale czy nie za duze te lusterka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 30 Marzec 2004 Autor Share Napisano 30 Marzec 2004 lusterka sa ok, nawet wieksze widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 waiting for textures...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 lusterko ma jak lustro a nie lusterko ale ogulem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. White Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 lusterka są dobre ( widziałem taką skode w realu, to mam porównanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 maly updejcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 i jest troche bledow, ale wszystko sie poprawi, ostatnio nie mam czasu na 3d bo przygotowuje sobie rowerek do sezonu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 No no niezle jak na pierwszy model w XSI cool naprawde. Tylko jedna rzecz mi troszke sie nie podoba a są nimi nadkola, są troszku nierówne. wyrówmnaj je w subD bedzie najszybciej ja tak zawsze robilem jak cos bylo nie tak. A te wyciecia na drzwi to czym robileś : hard edge czy split with split control czy tez poprostu bevel ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Nie no .... model wymiata. Kiedy bedzie lakier ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 wyciecia split with control - super narzedzie no o nadkolach wiem, zajme sie tym na sam koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silver_pl Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 mnie jedna rzecz troche gnebi........czy za tym grillem(jak to mozna tak nazwac) z przodu autka nie powinna byc podwozie albo chlodnica czy silnik?? poprostu zamiast tego widac tam kolo i ziemie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 juz mowie, to jeszcze nie jest zrobione :) ale powinna byc tam chlodnica - na pewno bedzie :P a skody maja silniki z tylu, to tak dla informacji tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi