Napisano 22 Marzec 200420 l robie moja furke po raz ostatni, ale mam nadzieje ja chco raz skonczyc :P narazie kolko ale wkrotce reszta... bieznika jeszcze nie ma ale bedzie
Napisano 22 Marzec 200420 l jak ten srodek tam sie utrzymuje zobacz sobie ze srodek lata w powietrzu.polacz te 2 obiekty i polacz wierzcholki . to napewno cos da.oraz opona jest jakas za miekka to znaczy za bardzo wygladzona opony z boku sa zawsze lekko zakrzywione od nacisku. popraw
Napisano 22 Marzec 200420 l Autor no to lecimy, jest jeszcze troche do roboty, nadkola nie sa do konca ogragle no i dokonczyc progi + szczegoliki
Napisano 22 Marzec 200420 l No mnie za bardzo sie nie podoba (nie przepadam za tymi modelami skody), ale musze przyznac że fajnie wygląda. Męczy mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie ten dach jest troche za wysoko. Wygląda to troche dziwnie, chyba że to jakaś dziwna kamera.
Napisano 22 Marzec 200420 l Mi sie podoba :) Tylko przy texturowaniu pamiętaj, że texturki powinny być przybrudzone
Napisano 23 Marzec 200420 l Jak na razie idzie ci bardzo dobrze. Ja czekam (standardowo) na teksturki i resztę.
Napisano 24 Marzec 200420 l ogulnie modelik bardzo fajny, ale latwiej by sie ogladalo jakby tlo niebylo tego koloru co sam model.
Napisano 24 Marzec 200420 l Kolejny nawrócony na XSI :). Nieźle ale zmień tło. Jak nie wiesz jak to pisz.
Napisano 24 Marzec 200420 l Tekst zamieszczony przez Batou Kolejny nawrócony na XSI :). zaprawde powiadam Ci, błądzisz synu.. błądzisz. joke, ladnie Ci idzie, dawaj dalej.
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor i jest troche bledow, ale wszystko sie poprawi, ostatnio nie mam czasu na 3d bo przygotowuje sobie rowerek do sezonu :D
Napisano 4 Kwiecień 200420 l No no niezle jak na pierwszy model w XSI cool naprawde. Tylko jedna rzecz mi troszke sie nie podoba a są nimi nadkola, są troszku nierówne. wyrówmnaj je w subD bedzie najszybciej ja tak zawsze robilem jak cos bylo nie tak. A te wyciecia na drzwi to czym robileś : hard edge czy split with split control czy tez poprostu bevel ??
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor wyciecia split with control - super narzedzie no o nadkolach wiem, zajme sie tym na sam koniec
Napisano 4 Kwiecień 200420 l mnie jedna rzecz troche gnebi........czy za tym grillem(jak to mozna tak nazwac) z przodu autka nie powinna byc podwozie albo chlodnica czy silnik?? poprostu zamiast tego widac tam kolo i ziemie:)
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor juz mowie, to jeszcze nie jest zrobione :) ale powinna byc tam chlodnica - na pewno bedzie :P a skody maja silniki z tylu, to tak dla informacji tylko