Airice Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 jakoś tak dla odstresowania poduszki dorobiłem i poprawiłem proporcje antyramy bo przypadkiem równiez na grubość zeskalowałem.. oraz proporcje szafki nocnej i lampy juz mi sie tego niechce poprawiać... ;p ten kabel juz poprawiony... nie przesunołem szafki po skalowaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phatum32 Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 podoba mi sie material lampy ;p taki jakis fajny jest i poduszki tez ladne ... cisniesz cisniesz bo coraz ladniej to wszystko wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 cały klosz lampy do poprawy z mapowaniem.... po tej stronie pokoju poprawie tylko materiał łóżka... wiecej nie robie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Poduszki nie takowe :D gdzie są szwy? :D Urozmaić ścianę jakimiś elementami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 poduszki mi się wydaje, że za sztywne i za płaskie są :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2009 sztywne bo nowe ;p nie mam pojecia jak nadać im takie naturalne krzywizny i przyleganie do materaca... mysle ze 'cloth' by pomógł ale... wyjda bardziej plaskate.. ps. szwy dodam jutro jak bede miał czas i mozliwosc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 A i jeszcze za dużo zielska w doniczce, lepiej daj ziemię... A no no walcz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 w doniczce to mech...był tylko dla fun'u :) teraz męcze sie z ksiązkami.. nie wiem jak sie ten shit z texturami zabrać ... nie mam skad wsiąść porządnych boków ksiazki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 mały update.... poduszki zrobione ale jakos mało czasu na render ;) jeszcze textura na ksiazki, włacznij światła, prosty żyrandol i ten nieszczesny fotel i koniec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Wygląda fajnie. Te gry to zapewne proste boxy z teksturkami a wyglądają jak zdjęcie ;) Nie poddawaj się z tym fotelem... Jak nie wyjdzie za pierwszym i drugim razem, to wyjdzie za trzecim (Moja sofa to dopiero za 10 razem wyglądała jako taka... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 to boxy z lekkim chamferem...miały być pudełka po dvd ale zmieniłem na te kartoniki w których sie aktualnie gry kupuje :) ksiazki tez na ukończeniu a włacznik światła zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airice Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 powoli ide z tym nieszczęsnym fotelem... proszę o wytknięcie błedów i ew. podpowiedz co poprawić albo gdzie znajde fajny darmowy model takiego fotela XD Tylko prosze...nie mówcie ze mam usunąc... ogółem idzie mi do kitu .. jdyne to fajne to ze sobie poradziłem z tymi nogami z góry dziekuje za KAZDA pomoc ;) pozdrawiam :) PS. wiem wiem ze porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szysia565 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 http://rapidshare.com/files/248255395/knoll_soho.max.html Jest darmowy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi