torm Napisano 25 Maj 2009 Napisano 25 Maj 2009 Jedziemy z kolejnym tematem? Szkoda byłoby po tylu staraniach, żeby powstała ta bitwa... tak szybko z niej zrezygnować.
sand Napisano 25 Maj 2009 Napisano 25 Maj 2009 ja oczywiście zachęcam ale mam taki nawał roboty, że jeszcze przez dwa miesiące nie będę chyba spędzął wieczoru z żoną, a tym bardziej nad kolejnym projektem. Natomiast bardzo chętnie obejrze kolejny temat, z nadzieją na więcej użytkowników :)
torm Napisano 25 Maj 2009 Autor Napisano 25 Maj 2009 sand, pamiętaj że zawsze możesz podzielić się żo... tfu... pracą ;) Pomyślę w takim razie nad kolejnym briefem, może rzeczywiście ktoś się skusi. Tylko prosiłbym o jakieś wzkazówki, gdzie taki wątek założyć, żeby nie było bałaganu.
prawiejakpawel Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Odkopie, może ktoś byłby chętny na kolejny mini contest?
torm Napisano 17 Maj 2010 Autor Napisano 17 Maj 2010 ja zawsze.. :) nie wiem jak z czasem... ale zdrow rywalizacja jeszcze nikomu nie zaszkodziła :)
Rekomendowane odpowiedzi