Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wątek założony by "pochwalić" się swoimi "cudami" pod względem animacji. Pierwszy test- dużo do poprawy, ale chciałbym od was usłyszeć krytykę.

Pozdrawiam! :)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na początku miałem wrażenie, że kamera jest obrócona, a ten miecz spada i ludek stara się go wyciągnąć z ziemi. W pewnym momencie, ku mojemu zaskoczeniu, grawitacja zaczęła działać w inną stronę :) Postać ma za mało ruchów, nie czuć, ze stara się ten miecz wyciągnąć, lepiej przesadzić trochę z ekspresją niż dać jej te "trochę" za mało.

Napisano

miecz jest wbity w nic, potem postac za długo chyba kuli nogi, a na końcu chciałeś chyba żeby wyciągneła miecz odpychając się od ściany a nawet jej nie dotyka nogami

Napisano
  • Autor

W końcu udało mi się uzyskać fantastyczne oświetlenie. Skromny jam....

btw. to fan-art, więc projekt tego potworka i sektora nie jest mój - ja się tylko wzoruję.

Napisano
  • Autor

Yaaaaay! Tutaj takie coś z zeszłego sierpnia (?). Doszedłem do wniosku ( po 10 miesiącach ) że warto wrzucić.

Napisano
  • Autor
Miecz jak z finala

Wsumie ...

Tutaj taki filmik, zmontowany z testów i szajsów jakie popełniłem przy pracy nad fanowskim projektem... Prace nadal trwają :D Zrobiłem już tyle, że głupotą byłoby to porzucić.