_Arti_ Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Wątek założony by "pochwalić" się swoimi "cudami" pod względem animacji. Pierwszy test- dużo do poprawy, ale chciałbym od was usłyszeć krytykę. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Więcej dynamiki _Arti_ wczuj sie w role i nie zapomni o detalach pozd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Na początku miałem wrażenie, że kamera jest obrócona, a ten miecz spada i ludek stara się go wyciągnąć z ziemi. W pewnym momencie, ku mojemu zaskoczeniu, grawitacja zaczęła działać w inną stronę :) Postać ma za mało ruchów, nie czuć, ze stara się ten miecz wyciągnąć, lepiej przesadzić trochę z ekspresją niż dać jej te "trochę" za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Chyba nadal za mało dynamiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 miecz jest wbity w nic, potem postac za długo chyba kuli nogi, a na końcu chciałeś chyba żeby wyciągneła miecz odpychając się od ściany a nawet jej nie dotyka nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 21 Marzec 2010 Autor Share Napisano 21 Marzec 2010 W końcu udało mi się uzyskać fantastyczne oświetlenie. Skromny jam.... btw. to fan-art, więc projekt tego potworka i sektora nie jest mój - ja się tylko wzoruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 25 Maj 2011 Autor Share Napisano 25 Maj 2011 Yaaaaay! Tutaj takie coś z zeszłego sierpnia (?). Doszedłem do wniosku ( po 10 miesiącach ) że warto wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 Miecz jak z finala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 27 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Miecz jak z finala Wsumie ... Tutaj taki filmik, zmontowany z testów i szajsów jakie popełniłem przy pracy nad fanowskim projektem... Prace nadal trwają :D Zrobiłem już tyle, że głupotą byłoby to porzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi