Napisano 24 Marzec 200421 l Chwilowo korzystam z konta mojego brata Chciałbym dowiedziec sie co sądzicie o mojej pierwszej pracy. Pracuje w Max\'ie od 2 miesiecy. Co o tym sadzicie. Oczywiscie ona nie jest jeszcze skonczona
Napisano 24 Marzec 200421 l Odwieczny temat typu pierwsza praca. I aspekt swinki morskiej. Sciany sa idealnie proste i gladkie daj bump mgla sie bardzo ostro zaczyna
Napisano 24 Marzec 200421 l teraz to juz naprawde ja (tj real eax88) i gwarantuje ci ze jest to jego 1st praca(skonczona) podchodzil juz do innych rzeczy takich jak krzeslo pokoj, ale rzadne jeszcze niebylo zrobioine do tego stopnia
Napisano 24 Marzec 200421 l Już kiedys Biglebowsky rozpisywał sie o \"pierwszych pracach\"... radze znalezc i poczytac ciekawa opinia.
Napisano 24 Marzec 200421 l napisze tak, oceniajacio to tak jak wam sie podoba i niepatrzcie na to czy ktos wlasnie zaczal czy nie, badzcie obiektywni-poprostu
Napisano 24 Marzec 200421 l ej no dajcie juz spokoj z tymi \'pierwszymi pracami\' - co do obrazka - no jest spox w zasadzie bump, to wiadro (chyba) skad tak sie blyszczy ono??, mgla (jakas taka zolta i jak skilo napisal - ostro sie zaczyna - tak by bylo gdyby to byla gesta mgla - a tam dalej wcale taka nie jest) oswietlenie - w nocy inaczej wyglada swiatlo - cienie sa raczej ostre i naprawde ciemne - teraz to wyglada jak wieczor w burzy piaskowej pozdrawiam