Napisano 9 Czerwiec 200915 l Moje kosmiczne cmentarzysko... Edytowane 9 Czerwiec 200915 l przez Dante88
Napisano 9 Czerwiec 200915 l Powodzenia w dalszej pracy i przydały by się te 2-3 zdaniowe opisy. Bez nich możemy se tylko domyślać co dokładnie przedstawiają twoje prace, a wyobraźnia podrzuca wiele możliwości interpretacji :)
Napisano 9 Czerwiec 200915 l Autor No wiec pierwsza praca^^ (i ta zostanie raczej poddana glosowaniiu :P) to... stara planeta przypominajaca cmentarzysko-złomowisko: stare duże budynki fabryczne w ktorych stare wraki sa przerabiane na nowe czesci itp, nagrobki poleglych, rozbitkow lub ofiar, tutejsza rasa nie lubi obcych, lecz szacunek dla śmierci posiadają... druga to widoczek z ilustracji dla dzieci, wraki ufo z ufoludkiem^^
Napisano 15 Czerwiec 200915 l Autor nie mam kiedy stary :D jak widac dawno mnie nie bylo i chyba to jest finalna praca, chcialbym bardzo ale na wakacjach praktycznie neta nie bede mial >.
Napisano 22 Czerwiec 200915 l !! UWAGA !! Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;). //Pozdr.