kpulka Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Wings3D Chcę znać swoję błędy póki nie wrzucę go do zBrusha (moje początki z nim :P)
Ania Napisano 11 Czerwiec 2009 Napisano 11 Czerwiec 2009 Dodałabym poligonów na ucho, myślę że teraz nie starczy. 5-kąt na policzku Usunęłabym też wielokąty z ucha.
kpulka Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Napisano 13 Czerwiec 2009 Ucho raczej trzeba modelować na tym poziomie czy można rzeźbić w zBrushu? I czy tak anatomicznie wygląda to w porządku?
Ania Napisano 13 Czerwiec 2009 Napisano 13 Czerwiec 2009 Anatomicznie - szyję bym trochę w tył przesunęła, i przednia część ucha nie powinna tak wystawać, ale obie te sprawy bez problemu można też zmienić w zbrushu. Ucho można tak i tak, jak ci wygodniej. Na moje oko poligonów w uchu teraz starczy na sculpt.
wizz Napisano 13 Czerwiec 2009 Napisano 13 Czerwiec 2009 Przecie sam mozesz zobaczyc co nie tak :D tu masz wątek z siatkami ! http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34695 zrób siate jak należy bo potem w zbrushu wszystko wyjdzie :) pozdrawiam
kpulka Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Napisano 13 Czerwiec 2009 Wrzuciłem jednak odrazu do zBrusha Wizz dzięki za link :) umknął mi... kiedyś go widziałem chyba
Rekomendowane odpowiedzi