Napisano 11 Czerwiec 200915 l Wings3D Chcę znać swoję błędy póki nie wrzucę go do zBrusha (moje początki z nim :P)
Napisano 11 Czerwiec 200915 l Dodałabym poligonów na ucho, myślę że teraz nie starczy. 5-kąt na policzku Usunęłabym też wielokąty z ucha.
Napisano 13 Czerwiec 200915 l Autor Ucho raczej trzeba modelować na tym poziomie czy można rzeźbić w zBrushu? I czy tak anatomicznie wygląda to w porządku?
Napisano 13 Czerwiec 200915 l Anatomicznie - szyję bym trochę w tył przesunęła, i przednia część ucha nie powinna tak wystawać, ale obie te sprawy bez problemu można też zmienić w zbrushu. Ucho można tak i tak, jak ci wygodniej. Na moje oko poligonów w uchu teraz starczy na sculpt.
Napisano 13 Czerwiec 200915 l Przecie sam mozesz zobaczyc co nie tak :D tu masz wątek z siatkami ! http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34695 zrób siate jak należy bo potem w zbrushu wszystko wyjdzie :) pozdrawiam
Napisano 13 Czerwiec 200915 l Autor Wrzuciłem jednak odrazu do zBrusha Wizz dzięki za link :) umknął mi... kiedyś go widziałem chyba