mirekbini Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Witam, jak najlepiej zrobic flizy łazienkowe ,żeby wyglądały realistycznie? Nałożyć mape czy ... ??? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 ja bym siłował się z mapą, gdyby mnie nie "zaspokajała" wtedy modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekbini Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 hej Panowie i Panie, proszę o swoje sugestie. Proszę napiszcie jak najlepiej robić flizy np. łazienkowe. Wierze ,że nie tylko mi to pomoże ale wielu osobom. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 może Ci to coś pomoże: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=628643&postcount=2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekbini Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 dzięki Pionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi