Trebless Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Przepraszam na wstępie z całego serca ze pisze w tym dziale ale nie wiem w jakim powinienem napisać. Dlatego prosze o wybaczenie. Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego mimo instalacji manipulatora kiedy otwieram 3ds max i chce coś nim zrobić nic nie działa?? Trzeba zmienić ustawiania w 3ds max?? czy co?? Przepraszam ze głowę zawracam ale nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 jaki manipulator, dział 3ds max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Jest wątek Harware, jest wątek 3dsmax, więc nie wiem w czym problem jeśli chodzi o umieszczenie wątku... Spróbuj przekopiować plik 3dConnexion (nie pamiętam jakie one mają rozszerzenie) odpowiedzialny za 3dsmax gdzieś do katalogu z tymże programem (chyba do głównego). Jak nie pomoże to spróbuj przeciągnąć go bezpośrednio do okna uruchomionego 3dsmax, u mnie to zadziałało w przyapdku AutoCADa 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi