Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sektor 24 zawsze był tajemniczym zakątkiem. Choć był dużym skrótem na szlakach handlowych, wszyscy woleli nadrobić drogi niż zderzyć się z jakimś unoszącym się na orbicie Traxa II stalowym złomem, lub co gorsza, dać się pochwycić Khagom, kosmicznym sępom żerującym na wrakach statków. Co jakiś czas znalazł się śmiałek, a raczej głupiec, który uważał, że da radę przedrzeć się przez to mroczne miejsce, ale dołączał tylko do powiększającego się coraz bardziej cmentarzyska.

spacegraveyardfinal800.jpg

Z obrazka jestem średnio zadowolony, bo odbiegłem od tematu, ale na nowy brakło czasu więc zostaje ten.

wersja full: http://img268.imageshack.us/img268/9296/spacegraveyardfinal.jpg

miniaturka do sondy: http://img197.imageshack.us/img197/2074/miniaturkap.jpg

-----------------

No to ja też spróbuję swoich sił w tym ChC. Właściwie to nie wiem czy będę coś jeszcze robił przy tym obrazku, bo za bardzo odbiegł od tematu, no ale wczoraj i przedwczoraj wyskrobałem coś takiego to umieszczę. A co! :)

Nie jestem dobry w opowiadaniu słownych historyjek, ale chciałem przedstawic takie kosmiczne sępy żerujące na wrakach statków (czy coś takiego :) )

szkic:

spacegraveyardszkic.jpg

WIP :

wip.jpg

no i jak na razie końcowy :

spacegraveyardfinal.jpg

OK, to teraz mówcie co jest źle, a ja jak będę miał czas to spróbuję stworzyc coś bliżej tematycznie.

Aha, właściwie to mam jeszcze to:

planetsnet.jpg

Edytowane przez Toxotes

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 849
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki Dante88. Nie wiem czemu, ale prace pracki które wybazgram na szybko zazwyczaj bardziej się podobają niż coś co próbuję dopracować :)

Napisano

!! UWAGA !!

Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;).

//Pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności