Skocz do zawartości

ChC.14: Kosmiczne Cmentarzysko by Toxotes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sektor 24 zawsze był tajemniczym zakątkiem. Choć był dużym skrótem na szlakach handlowych, wszyscy woleli nadrobić drogi niż zderzyć się z jakimś unoszącym się na orbicie Traxa II stalowym złomem, lub co gorsza, dać się pochwycić Khagom, kosmicznym sępom żerującym na wrakach statków. Co jakiś czas znalazł się śmiałek, a raczej głupiec, który uważał, że da radę przedrzeć się przez to mroczne miejsce, ale dołączał tylko do powiększającego się coraz bardziej cmentarzyska.

spacegraveyardfinal800.jpg

Z obrazka jestem średnio zadowolony, bo odbiegłem od tematu, ale na nowy brakło czasu więc zostaje ten.

wersja full: http://img268.imageshack.us/img268/9296/spacegraveyardfinal.jpg

miniaturka do sondy: http://img197.imageshack.us/img197/2074/miniaturkap.jpg

-----------------

No to ja też spróbuję swoich sił w tym ChC. Właściwie to nie wiem czy będę coś jeszcze robił przy tym obrazku, bo za bardzo odbiegł od tematu, no ale wczoraj i przedwczoraj wyskrobałem coś takiego to umieszczę. A co! :)

Nie jestem dobry w opowiadaniu słownych historyjek, ale chciałem przedstawic takie kosmiczne sępy żerujące na wrakach statków (czy coś takiego :) )

szkic:

spacegraveyardszkic.jpg

WIP :

wip.jpg

no i jak na razie końcowy :

spacegraveyardfinal.jpg

OK, to teraz mówcie co jest źle, a ja jak będę miał czas to spróbuję stworzyc coś bliżej tematycznie.

Aha, właściwie to mam jeszcze to:

planetsnet.jpg

Edytowane przez Toxotes
  • Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki Dante88. Nie wiem czemu, ale prace pracki które wybazgram na szybko zazwyczaj bardziej się podobają niż coś co próbuję dopracować :)

Napisano

!! UWAGA !!

Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;).

//Pozdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności