Napisano 16 Czerwiec 200915 l Witam wszystkich :) Ludzie mam do was wielką prośbę... Poniżej załączam link do obrazka, i chciałbym abyście spojrzeli na niego i doradzili mi, gdzie mogę umieścić to łózko, w której części pokoju...(łózko musi być takie jakie jest... :/) P.S. Po konturach posadzki, dowiecie sie jak są ułożone ściany a tutaj jest obrazek http://img134.imageshack.us/img134/9703/namax3d.jpg Edytowane 16 Czerwiec 200915 l przez rodzyn2412
Napisano 16 Czerwiec 200915 l Autor ludzie jestem tutaj nowy, wiec odrazu ode mnie nie wymagajcie za duzo :) NO i szkoda, że tyle daliście mi uwag (przydatne) ale żadne z nich tak naprawde nie dotyczą mojej prośby..., czy to tak trudno napisac, gdzie na moim miejscu byscie dali to lóżko??
Napisano 16 Czerwiec 200915 l Ech... Ja bym postawił przy tej dalszej ścianie i przy oknie. Po prostu przesuń je maxymalnie daleko po osi "y"... Tak się zastanawiam tylko... Czy to ma aż tak wielkie znaczenie żeby rozpoczynać temu nowy wątek? ;/ Kto wie... W formie rekompensaty za bałagan jaki żeś narobił, zapodaj w najbliższym czasie jakiegoś renderka z tego projektu. Co ty na to? ;)
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Autor Dzieki szysia565 za odp i rade :) jak tylko skoncze to wszystko, to wrzuce rendera :)
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Zamierzasz jeszcze coś w tym pokoju umieścić? Jakieś szafy, regały? PS. Ja bym przesunął biurko pod okno. Teraz, to za dnia, osoba pracująca przy nim rzuca cień na wszystko przy czym pracuje... I mało światła dociera do drugiego końca pokoju. No i jak je przestawisz to znajdziesz alternatywne miejsce na łóżko ;) Pozdr.
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Autor tak tak, tam jeszcze bedzie umieszczona toaletka, i chyba komode tam wrzuce... no i jakies takie drobne rzeczy :)
Napisano 17 Czerwiec 200915 l Łóżko nie powinno być pod oknem, za to biurko powinno, więc ja bym je zamienił miejscami.