Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich :)

Ludzie mam do was wielką prośbę...

Poniżej załączam link do obrazka, i chciałbym abyście spojrzeli na niego i doradzili mi, gdzie mogę umieścić to łózko, w której części pokoju...(łózko musi być takie jakie jest... :/)

P.S.

Po konturach posadzki, dowiecie sie jak są ułożone ściany

a tutaj jest obrazek

http://img134.imageshack.us/img134/9703/namax3d.jpg

Edytowane przez rodzyn2412

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 968
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kolejna rada, rób tak:

Klikanie w linki nie jest takie super...

namax3d.jpg

Napisano
  • Autor

ludzie jestem tutaj nowy, wiec odrazu ode mnie nie wymagajcie za duzo :)

NO i szkoda, że tyle daliście mi uwag (przydatne) ale żadne z nich tak naprawde nie dotyczą mojej prośby..., czy to tak trudno napisac, gdzie na moim miejscu byscie dali to lóżko??

Napisano

Ech... Ja bym postawił przy tej dalszej ścianie i przy oknie. Po prostu przesuń je maxymalnie daleko po osi "y"...

Tak się zastanawiam tylko... Czy to ma aż tak wielkie znaczenie żeby rozpoczynać temu nowy wątek? ;/ Kto wie... W formie rekompensaty za bałagan jaki żeś narobił, zapodaj w najbliższym czasie jakiegoś renderka z tego projektu. Co ty na to? ;)

Napisano

Zamierzasz jeszcze coś w tym pokoju umieścić? Jakieś szafy, regały? PS. Ja bym przesunął biurko pod okno. Teraz, to za dnia, osoba pracująca przy nim rzuca cień na wszystko przy czym pracuje... I mało światła dociera do drugiego końca pokoju. No i jak je przestawisz to znajdziesz alternatywne miejsce na łóżko ;) Pozdr.

Napisano
  • Autor

tak tak, tam jeszcze bedzie umieszczona toaletka, i chyba komode tam wrzuce... no i jakies takie drobne rzeczy :)

Napisano

Łóżko nie powinno być pod oknem, za to biurko powinno, więc ja bym je zamienił miejscami.