beatles Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Witam serdecznie. Chciałbym zasymulować efekt wtłoczenia gazu do wnętrza pojemnika (dość prosta siatka, jednak nie żaden box, czy kula), po czym jego całkowite wypełnienie. Nie wiem jednak jak zmusić SuperSpray, by emitowane cząsteczki gazu nie wychodziły poza ten pojemnik i całkowicie go wypełniły (no chyba że przy okazji wypełniając olbrzymią przestrzeń wokół, a o to mi nie chodzi - gaz ma sie ulatniach tylko w pojemniku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 pis of kejk, zobacz czy o to chodzilo. Jak wlaczysz sobie w Particle View ten drugi system, to bedzeisz mial dodatkowe zageszczanie sie partikli w pojemniku. A ten pojemnik to editable mesh, wiec mozesz za niego wstawic co tam potrzebujesz. w zalaczniku scena z maxa 2009 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatles Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Tak, dokładnie o to mi chodziło, dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi