godzio Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Witam, mam takie pytanie i prośbe o podpowiedź, musze wymodelowac budynek , który w swoim charakterze przypmina to : http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&um=1&ei=iVM6SseHL4TL-AaVuJSqDQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=maritime+youth+house&spell=1 ( przepraszam za linka do google ale nie wiem które zdjęcie wybrac ) Mam taki problem, jak najlepiej ( jaka techniką ) modelować takie budynki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 wstawiasz plane z dużą ilością segmentów , włączasz soft selection i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meri Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Ja takie rzeczy robilem za pomoca modifikatora FFD bodajze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc_in Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 uczysz sie na architektórze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2009 uczysz sie na architektórze ? Ja? nie już po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 zrobisz to patchsami, órze órze órze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi