Napisano 22 Czerwiec 200915 l Hej mam little problem z tym programikiem.. A zaczęło się tak, że przestałem używać Firefoxa, na którym miałem zainstalowany mały plug od google, który to dawał mi szybki dostęp do maila. Przesiadłem się na Chroma i postanowiłem zainstalować sobie programik Gmail notifier (ten z ikonką koło zegara w prawym dolnym rogu) Kiedyś miałem go jeszcze po XP i pamiętam, że występował tam ten sam problem co teraz pod Vista:/ (myślałem, że przez te kilka lat to poprawili) A chodzi o to, że przy każdym starcie systemu pokazuje się okienko, które każe potwierdzić mi to że chcę się zalogować na maila oraz wybrać użytkownika (mimo, że jestem jedynym a opcje "zapamiętaj moje hasło" mam zaznaczoną) Dodam jeszcze, że zarówno w XP jak i teraz w Viscie po pierwszym zainstalowaniu taki komunikat nie pokazuje się gdzieś przez pierwsze dwa tygodnie po zainstalowaniu tego programiku i dopiero potem zaczyna:/ (odinstalowanie i zainstalowanie nie przynosi skutku) Ktoś może wie jak z tym sobie poradzić?
Napisano 22 Czerwiec 200915 l Mogę cię tylko pocieszyć, że ja też tak mam. Jakos nie robi mi to problemu, klikam OK i juz :P
Napisano 23 Czerwiec 200915 l Autor Jednakowosz, prawdasz jak się da coś se w życiu uprościć to wartasz popytać:)
Napisano 24 Czerwiec 200915 l hmmm z gmail notifiera korzystałem jakieś 2-3 lata temu. I było dokładnie tak samo. Mniej więcej przez pierwszy miesią spokój, a potem się zaczynało pytać ciągle :P
Napisano 25 Czerwiec 200915 l Autor Chyba jestem za bardzo nerwowy.. Zainstalowałem sobie spowrotem Firefoxa i będę go używał tylko do odbierania poczty:D Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby w firmowej przeglądarce Google można było w szybki sposób odbierać ich pocztę.