Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej mam little problem z tym programikiem..

A zaczęło się tak, że przestałem używać Firefoxa, na którym miałem zainstalowany mały plug od google, który to dawał mi szybki dostęp do maila.

Przesiadłem się na Chroma i postanowiłem zainstalować sobie programik Gmail notifier (ten z ikonką koło zegara w prawym dolnym rogu) Kiedyś miałem go jeszcze po XP i pamiętam, że występował tam ten sam problem co teraz pod Vista:/ (myślałem, że przez te kilka lat to poprawili)

A chodzi o to, że przy każdym starcie systemu pokazuje się okienko, które każe potwierdzić mi to że chcę się zalogować na maila oraz wybrać użytkownika (mimo, że jestem jedynym a opcje "zapamiętaj moje hasło" mam zaznaczoną)

Dodam jeszcze, że zarówno w XP jak i teraz w Viscie po pierwszym zainstalowaniu taki komunikat nie pokazuje się gdzieś przez pierwsze dwa tygodnie po zainstalowaniu tego programiku i dopiero potem zaczyna:/ (odinstalowanie i zainstalowanie nie przynosi skutku)

Ktoś może wie jak z tym sobie poradzić?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 716
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mogę cię tylko pocieszyć, że ja też tak mam. Jakos nie robi mi to problemu, klikam OK i juz :P

Napisano
  • Autor

Jednakowosz, prawdasz jak się da coś se w życiu uprościć to wartasz popytać:)

Napisano

hmmm z gmail notifiera korzystałem jakieś 2-3 lata temu. I było dokładnie tak samo. Mniej więcej przez pierwszy miesią spokój, a potem się zaczynało pytać ciągle :P

Napisano
  • Autor

Chyba jestem za bardzo nerwowy.. Zainstalowałem sobie spowrotem Firefoxa i będę go używał tylko do odbierania poczty:D

Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby w firmowej przeglądarce Google można było w szybki sposób odbierać ich pocztę.