Napisano 31 Marzec 200421 l Mam problem. Chcialbym zrobic cos takiego chodzi o to zeby przy wejsciu na strone zostala wyczyszcona historia (czyli przycisk \'Wstecz\' w przegladarce ma nie dzialac i funkacja history.back(); w javascript ma nie przenosic na poprzednia strone). mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. history.clear() nie dziala poniewaz obiekt \'history\' nie posiada metody \'clear\', ale moze posiada cos w tym stylu? pzdr
Napisano 11 Kwiecień 200420 l hmmm... jak zauwazyles takiego czegos nie ma w js jak history.clear(); ... wiele zalezy od przegladarki ale ... w 100% tego sie nie pozbedziesz. mozna pokombinowac cos z redirectem po wywolaniu na history.back(); ale gotowego rozwiazania na dana chwile nie mam ...
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Autor dzieki adek, szukalem tu i tam i szczerze powiedziawszy stracilem nadzieje - klient tez :D [Edited on 15-4-2004 by theurgicus]
Napisano 16 Kwiecień 200420 l Jedyne co mi przychodzi na szybko do glowy, to zrobienie \"przejsciowki\" miedzy stronami, gdzie dalbys natychmiastowe przekierowanie do nastepnej strony. bedac w index2.html juz nie uda sie powrocic do strony z ktorej wywolales \"przejsciowke\". No ale to metoda na okolo i zapewne nie rozwiaze Twojego problemu. Jak cos wymyslisz, to daj znac :)
Napisano 16 Kwiecień 200420 l właśnie o tym redirect\'cie mowilem ,ale tak jak mowisz Tomku - nie do konca dziala to jak trzeba ...
Napisano 23 Kwiecień 200420 l Autor Spotkaliscie sie osobiscie z przypadkami niedzialania redirect\'a. Jak narazie u mnie jest ok. Jeszcze to przetestuje pod netscapem Nie wiem jak to jest w przypadku lynxa, ale biorac pod uwage ze strona jest full flash to i tak nie ma znaczenia :)