Gość Mezon Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Witam! Kupiłem używanego Asusa GF4400Ti. Ściągnąłem potrzebne detonatory (41.04) jak w opisie z postu o SoftQuadro. 19 pkt i wszystko się pięknie zainstalowało - Quadro4 750 XGL. Gdy próbuję instalować MAXtreme pojawia się komunikat: \"NVIDIA MAXtreme Setup could not detect an NVIDIA workstation graphics card to use with NVIDIA MAXtreme. Please instal an NVIDIA graphies card\". MAXtreme 4.00.29.00. Wczesniej mialem Else glorie xxl - może musze przeinstalować windę? Ktoś miał podobny problem? Pozdrawiam
SansSerif Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 odinstaluj wszystkie stery i maxtreeme`a, odinstaluj z systemu karte graf, ponownie przeprowadz procedure softq. edit: i rivatunera tez reinstaluj
gollum Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 A właśnie ja przy okazji mam pytanie, czy gf fx 5200 też można przerobić??
Gość Mezon Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Dzieki. Problem sie rozwiazal. FXy mozna przerobic - ktos pisal o tym w temacie na samej gorze.
Rekomendowane odpowiedzi