Napisano 29 Czerwiec 200915 l Czy istnieje plugin lub skrypt ktory umozliwia zapis poz postaci lub mimiki do obrakow, tak ze potem klikam na dany obrazek i wczytuje mi sie dana mikika pod 3dsmax. Wiem ze dla mai taki skrypt nazywa sie pose lib
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Widziałem gdzieś coś takiego, ale nie pamiętam jak to się nazywało. Zawsze możesz spróbować to sam napisać :)
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Przeszukaj http://www.scriptspot.com . Generalnie jest to gigantyczna baza skryptow.
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Autor No tos wyjasnil sprawe. Obszukalem juz calego neta i stracilem wiare ze cos takiego jest dla maxa
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Oj jest jest, Nazywa się Pchela_Transform_Holder, tylko aktualnie nie ma możliwości jego ściągnięcia, ponieważ 13 lipca udostępnie całkiwicie nową (napisaną w całości od nowa) wersję. Więcej info już wkrótce - napewno przed 13 lipca
Napisano 29 Czerwiec 200915 l Autor dzieki, wielkie, to czekam z niecierpliowcia, wlasnie takiego narzedzia szukam. Daj znac jak bedzie dostepny bo pewnie benda obsowy czasowe:)