mirekbini Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Witam, Mam problem żeby zrobić przy lampie przy suficie taką gwiazdkę świecącą. Wiem ,że dało sie to jakoś w maxie zrobić, chyba w efektach, próbowałem ale mi niestety nie wychodzi. Bardzo proszę o pomoc.
Traitor Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 Jak juz musi byc w maxie to > Rendering/VideoPost/Lens Flare.
mirekbini Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Napisano 2 Lipiec 2009 video post mam, ale lens flare nie widze
mirekbini Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Napisano 2 Lipiec 2009 mogłoby byc w fotoszopie ale tez nie wiem gdzie dokładnie
mirekbini Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Napisano 2 Lipiec 2009 please potrzebuje pomocy z tymi światełkami, musi byc taki efekt gwiazdki zaraz przy żarówce. Nie wiem jak to zrobić.
Đraven Napisano 3 Lipiec 2009 Napisano 3 Lipiec 2009 Co do Video Post, przeczytaj tutorial fabrycznie dodany do Maxa, w zakładce o efektach specjalnych, tam gdzie się robi to takie logo. Tam w którymś podrozdziale jest dokładnie opisane jak tego używać i jak wstawić flarę.
pressenter Napisano 3 Lipiec 2009 Napisano 3 Lipiec 2009 W PS: Filter->Render->Lens Flare lub http://www.redgiantsoftware.com/products/all/knoll-light-factory-pro/ 1
Rekomendowane odpowiedzi