Đraven Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 Oto efekt końcowy, mgła dodana w Corel Photo Paint :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 3 Lipiec 2009 Share Napisano 3 Lipiec 2009 spoko by bylo jakbys dal wieksza rozdzielczosc tego obrazka bo malo co widac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 3 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2009 Teraz jest 1024x768 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 No spoko wersja duza tylko czemu tak rozmyta? jak mozesz to zapodaj jeszcze siatke, ale prawde mowiac troche malo jak na finished works. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Rozmycie jest celowe (antialiasing: Blend), co miało dać efekt lekkiej "niematerialności" tej bramy :) ale prawde mowiac troche malo jak na finished works. A co tu jeszcze dodawać? :) brama jest, scena, choć faktycznie składa się prawie tylko z żółtego tła, wyglądała tak samo w anime w którym ten obiekt się pojawił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 Moim zdaniem wygląda całkiem zacnie. Obawiam się jednak co do jakości tekstur... Przydało by się jednak jeszcze foto z siateczką i samym modelem na jakimś diffuse czy coś. Bo tak ciężko to ocenić właściwie. Pomyślałbym tez o jakiejś lepszej prezencji. Tak to troche pusto wygląda i nabiera troche "nieprofesjonalnego" charakteru...może pomyśl o jakiejś "podstawce" tak jak to często się prezentuje takie pojedyńcze modele. btw. Elfen Lied w Avatarze...? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 Moim zdaniem wygląda całkiem zacnie. Obawiam się jednak co do jakości tekstur... Przydało by się jednak jeszcze foto z siateczką i samym modelem na jakimś diffuse czy coś. Bo tak ciężko to ocenić właściwie. Pomyślałbym tez o jakiejś lepszej prezencji. Tak to troche pusto wygląda i nabiera troche "nieprofesjonalnego" charakteru...może pomyśl o jakiejś "podstawce" tak jak to często się prezentuje takie pojedyńcze modele. Może i racja.. później zrobię takie rendery.. btw. Elfen Lied w Avatarze...? Lucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2009 Oto i siatka, oraz brama z jednym materiałem. PS: Zanim ktoś mnie skarci: tak, wiem, idiotyzmem było złączenie całej bramy w 1 mesh :/ niestety, mądry Polak po szkodzie, no ale na przyszłość tego raczej nei zrobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 przecież zawsze możesz użyć funkcji detach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Fajnie nawet wyszło.... przypomina mi to bramę z "Fullmetal Alchemist" A lepiej by jeszcze wyszło jak brama była by asymetryczna (po obu stroch coś innego lecz podobnego) Pozdrawiam i detach na elementy sobie zrobisz i model już jest w kawałkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Đraven Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Fajnie nawet wyszło.... przypomina mi to bramę z "Fullmetal Alchemist" I dobrze, bo to właśnie ma być ta brama :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi