plasti Napisano 4 Lipiec 2009 Napisano 4 Lipiec 2009 (edytowane) od pewnego czasu po cichu szkubalem sobie takiego mercka, jakies 2 miesiace po troszku.... wiadomo maxior ale tym razem to hybryda pomiedzy vray a scan line maxa, wymieszane materialy, renderowalo sie jakies 40 min peace :D Edytowane 4 Lipiec 2009 przez plasti
Stachu Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 trochę slabe oświetlenie i refrakcje na lampie ci sie popsuły. model ok. a do reszty sie nie wypowiadam bo sie nie znam.
Quadysz Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 jak to model ok? przy atrapie syf sie dzieje, linia nad przednim nadkolem ma kant, slupek w drzwiach z tylu, etc etc co do renderu to wyszlo tak sobie, mi sie srednio podoba ;) keep working! peace ;)
Dawcio_m Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 studio bym nieco przebudował no i jak wyzej troche bugów w modelu;)
WilL Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 Model nawet spoko ale zeby nie było to sie troche od oryginału rózni, popraw miejsce koło lamp bo jest pokrzywione, ta linia na drzwiach powinna kończyc się troche za przenimi drzwiami bo teraz się chamsko urywa. Model też troche kańciasty ale nawet spoko, popraw błedy i to co mówili inni a praca będzie spoko. A i render wyglada plastikowo :) Podrawiam :)
Areien Napisano 7 Lipiec 2009 Napisano 7 Lipiec 2009 mi tak material lakieru jakby taki matowy sie wydaje ale to moze tylko mi tak :)) mnie sie podoba ^^
Pawelkos Napisano 8 Lipiec 2009 Napisano 8 Lipiec 2009 Najgorzej nie jest ale bardzo dobrze tez nie, wlasciwie koledzy juz wymienili bugi ktore powinienes poprawic. Gdybys wyklepal go troche w WIPie byloby duzo lepiej a tak jest tylko hmmm.... poprawnie
Rekomendowane odpowiedzi