Napisano 1 Kwiecień 200421 l następujące pytanie: 1. czy można wpakować na jedną płytę główną athlona 1800 i 2600 ? 2. czy płyty dwuprocesorowe mają jakieś specjalne oznaczenia - w pronoxie nie są wyszczególnione jeśli są lub o czyś nie wiem, jeśli tak to czego? 3. czy jeśli płyty dwuprocesorowe to wariacje płyt jednoprocesorowych to jaka jest różnica w cenie? ps. sory za powtórkę z tematu, ale mam ograniczony dostęp do netu, jak i czas i fundusze - musze się streszczać.
Napisano 1 Kwiecień 200421 l 1. nie; 2. tak > dual cpu; 3. ceny zwariowane; poszukaj w tym dziale, niedawno byl watek o plytach dual.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor kolejne pytanka: 1. czy athlon MP opłaca się kupić na płytę jednoprocesorową, a przy przypływie kasy kupić sobiedrugiego i oba zainstalować na dual\'a? 2. która firma robi najlepsze karty dual CPU (pod AMD)- z tych co sprawdzałe to gigabyte robił w miare dobre ale raczej pod serwery bo chyba żadna nie miała AGP x 8 i wszystkie miały taktowanie ramu 266 maxymalnie (sprawdzałem na Toms Hardwere temat duala - najnowszy z 2002r.) z góry dzięki
Napisano 22 Kwiecień 200420 l 1.nie oplaca sie bo do tego czasu moga pojawic sie nowe konstrukcje. patrz 2 2. wiekszos plyt dual nie oferuje najswiezszych nowosci technicznych. najwieksza oferte duali ma chyba tyan. poszukaj w tym dziale, bylo juz kilka watkow o dualach.