degustatorka_szkla Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Witam. Mam następujący problem : nie mogę włączyć Mental Ray jako głównego renderera w 3ds Max 6. Teoretycznie jest on zaimplementowany w programie, ale ... w rolecie Assign Renderer program go nie wykrywa. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną ? p.s. Jestem baaardzo początkująca - proszę się nie śmiać jeżeli to głupie pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 (edytowane) Szalony Iwann.. Nie wierze żeś kobieta! :p Odinstaluj 3ds maxa i zainstaluj z mental rayem. Jak spróbujesz i sie nie uda złapać Mentala... to.. opisz problem szerzej :) Wiedząc że jesteś bardzo początkująca zacznij praktyki modelowania itp. w tym czasie Mental nie będzie tak Ci szybko potrzebny :D Edytowane 21 Lipiec 2009 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 po co od modelowania, przecież można sobie ściągnąć darmowe (lub kupić) modele 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 po co od modelowania, przecież można sobie ściągnąć darmowe (lub kupić) modele 3d Buahahah! To nic nie nauczy oprócz rozpakowywania zipów i ściagania z neta oraz przeprowadzania netowych transakcji :p Indian miewasz pomysły, rozumiem Twoją ironę :) :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi