Napisano 20 Lipiec 200915 l Witam. Mam następujący problem : nie mogę włączyć Mental Ray jako głównego renderera w 3ds Max 6. Teoretycznie jest on zaimplementowany w programie, ale ... w rolecie Assign Renderer program go nie wykrywa. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną ? p.s. Jestem baaardzo początkująca - proszę się nie śmiać jeżeli to głupie pytanie :)
Napisano 21 Lipiec 200915 l Szalony Iwann.. Nie wierze żeś kobieta! :p Odinstaluj 3ds maxa i zainstaluj z mental rayem. Jak spróbujesz i sie nie uda złapać Mentala... to.. opisz problem szerzej :) Wiedząc że jesteś bardzo początkująca zacznij praktyki modelowania itp. w tym czasie Mental nie będzie tak Ci szybko potrzebny :D Edytowane 21 Lipiec 200915 l przez Camel
Napisano 21 Lipiec 200915 l po co od modelowania, przecież można sobie ściągnąć darmowe (lub kupić) modele 3d
Napisano 21 Lipiec 200915 l po co od modelowania, przecież można sobie ściągnąć darmowe (lub kupić) modele 3d Buahahah! To nic nie nauczy oprócz rozpakowywania zipów i ściagania z neta oraz przeprowadzania netowych transakcji :p Indian miewasz pomysły, rozumiem Twoją ironę :) :p