Gość Wish69 Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 (edytowane) Witam forumowiczów. Po kilku godzinach dziergania tabletem, wyszło mi takiego cuś. Na razie to jeszcze nic specjalnego, ale ,myślę, coraz lepiej będzie. Szczególnie dzięki Waszym niezbędnym radom i słowom krytyki ;) Enjoy Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Wish69
IN Flaamess Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 Nie ma co powtarzać, wszystkie rady dotyczace wszystkie o dp i nie tylko znajdzieszw innych watkach. Tylko trzeba przejrzec. Ostatnio, genialnie u telthony gutelfilutek ( nie wiem czy dobrze pisze nick'i ) napisal kilka swietnych postow, wlasnie dotyczacych kolory skory.
telthona Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 moja rada: nie używaj opcji dodge; burn, light i tym podobnym automatom. maluj kolorami i wszystko będzie cacy ;] jak podmalujesz reszte, to pewnie więcej osób ci napisze co o tym sądzi :) póki co zająłeś się dopiero skórą, więc czekamy na reszte :D
Gość Wish69 Napisano 24 Sierpień 2009 Napisano 24 Sierpień 2009 Wersja po małym uploadzie. Teraz chyba nieco lepiej?
Rekomendowane odpowiedzi