prrrszalony Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 hej, Co zrobić, gdy powierzchnia na której się maluje zaczyna się odklejać? Ta częśc chyba jest wymienna, więc i odklejać się powinna, ale trochę mnie to wkurza, że tak podskakuje. Odkleja się tylko w jednym rogu (w dolnym prawym, tam gdzie opieram rękę). Jakieś rady co do tego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 one tak maja chyba...wlasciwie to cala sie "odkleja" bo tylko gorna krawedz jest zamocowana...przyzwyczaisz sie :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 A jak to wygląda? Taka przezroczysta folia czy coś więcej? Bo jeśli tylko ta folia, to ja ją zciągnęłam całkiem i mu nie zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 nie..pewnie chodzi o to szare gumowate ustrojstwo jak myślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 Tak, chodzi mi o to szare coś :D Dzięki maciekG, uspokoiłeś mnie, mimo to podkleję to od spodu jakąś słabą taśmą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 a podklejanie tasma czasem nie wplynie na zmiejszenie czulosci? :) ps. u mnie tez czasem odchodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi