wormer Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Moja pierwsza pełna scena, robiona z użyciem tego tutka: http://interstation3d.com/tutorials/making_glimpse/making_of_glimpse.htm. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wypowiadali się w WIPie, dzięki ich radom pracka wygląda dużo lepiej niż gdybym sam ją dłubał. Edytowane 28 Lipiec 2009 przez wormer 1
Shogun 3D Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 Oswietlenie sprzeczne z niebem. w tle świeci... cosik, chyba księżyc, ale światło jest ze źródła o 90 st na lewo. O ile wiem takich latarni jeszcze nie stawiają, chyba, że to ZSRR... ładne bumpy i tekstury, ma swój klimat. Powalcz z relcają niebo - swiatlo i powinno być gites. :)
eVenement Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) poza sprzecznym swiatlem podoba mi sie . ladny przyjemny render . grataz;) Edytowane 28 Lipiec 2009 przez eVenement
tweety Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 Witam, Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.
_Orion_ Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Jak takim wielkim dzwonem chcesz zadzwonić w takiej wieżyczce???
predator747 Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Poza sprzecznym oświetleniem bump jest za bardzo rozmyty na budynku. Jeśli render nie jest pozowany na stare zdjęcie to sam w sobie bardzo mi się podoba, zwłaszcza ładnie eksponuje ten krzew obrastający kościół. Wszystko wygląda tak, jakby było w ruchu i nagle zostało zatrzymane:) "+" ode mnie. A jeśli pozowany na stare zdjęcie(wątpię, bo nie ma śladów zużycia[ale to bardzo dobrze]) to i tak mi się podoba, pomimo, że byłby technicznie nieudany. Za duża ostrość. Tak, czy siak:) Poprzedniego zdania możesz nie czytać, dobrze jest ;)
Chrupek Napisano 30 Lipiec 2009 Napisano 30 Lipiec 2009 Bardzo ładne, klimatyczne... tylko dzwon troche za ciężki i to drzewo po lewej, jakieś niewkomponowane - podejrzewam, że jest za małe :/ Z tym dachem mógłbyś troszkę zaszaleć, troche go powiginać, żeby cień na wieżyczce nie był taki prosty.
Rekomendowane odpowiedzi