Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oswietlenie sprzeczne z niebem. w tle świeci... cosik, chyba księżyc, ale światło jest ze źródła o 90 st na lewo. O ile wiem takich latarni jeszcze nie stawiają, chyba, że to ZSRR...

ładne bumpy i tekstury, ma swój klimat. Powalcz z relcają niebo - swiatlo i powinno być gites. :)

Napisano

poza sprzecznym swiatlem podoba mi sie

. ladny przyjemny render . grataz;)

Edytowane przez eVenement

Napisano

Witam,

Twój wątek został źle nazwany. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum dot. nazewnictwa wątków oraz naniesienie poprawek. W przypadku braku reakcji wątek zostanie usunięty.

Napisano

Poza sprzecznym oświetleniem bump jest za bardzo rozmyty na budynku. Jeśli render nie jest pozowany na stare zdjęcie to sam w sobie bardzo mi się podoba, zwłaszcza ładnie eksponuje ten krzew obrastający kościół. Wszystko wygląda tak, jakby było w ruchu i nagle zostało zatrzymane:) "+" ode mnie. A jeśli pozowany na stare zdjęcie(wątpię, bo nie ma śladów zużycia[ale to bardzo dobrze]) to i tak mi się podoba, pomimo, że byłby technicznie nieudany. Za duża ostrość. Tak, czy siak:) Poprzedniego zdania możesz nie czytać, dobrze jest ;)

Napisano

Bardzo ładne, klimatyczne... tylko dzwon troche za ciężki i to drzewo po lewej, jakieś niewkomponowane - podejrzewam, że jest za małe :/

Z tym dachem mógłbyś troszkę zaszaleć, troche go powiginać, żeby cień na wieżyczce nie był taki prosty.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.