totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Coś mi się zrobiło z walk thought ze nie mogę ruszac góra dół. Wie ktoś co to może byc? btw. jeśli było to sry mam tylko po 1 temacie w dziale :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 help?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 mam tylko po 1 temacie w dziale :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 No dzienki ale to nie rozwiązuje mojego problemu z tą osią ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 help bo mnie zaraz szlag trafi krew nagla zaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 nie pamiętam dokładnie, ale jakiś klawisz wcisłes. Przypomnij sobie co wcisłes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 yyy skad ja mam wiedziec co wciskalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 spacje wcisnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalover Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 yyy lol fail Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki Dzienki .... Dzienki bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 yyy lol - "space" Win. (8,5 godz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi