adek Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Targi SIGGRAPH 2009 już coraz bliżej (3-7 sierpnia). Myślę, że newsów dot. nowości na rynku CG pojawiać się będzie w najbliższym czasie coraz więcej. Podczas targów wiele firm prezentuje swoje nowe produkty czy nowe wersje swoich sztandarowych produktów. Do takich firm należy firma Cebas. Jak możemy przeczytać w komunikacie opublikowanym na oficjalnej stronie, podczas targów przedstawione zostaną nowe wersje takich produktów Cebas jak... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=728 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Byłby ktoś tak miły i wytłumaczył politykę wydawania final rendera ? Bo z jednej strony mamy final render stage1 wydanie 3 dla maxa, a z drugiej, dla maya, xsi i c4d jest final stage2. Czym się różni stage1 od stage2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 tak tak wiecej dla xsi ! ! ! :) bo bieda tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgatoloco Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Ja się całkiem gubię w tych oznaczeniach kombinacje stage-0/stage-1 i numerka Release. Ale jeśli będzie dobre połączenie dla XSI to jak najbardziej welcome. Mama tylko nadzieje że stare XSI 6.5 też się załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 z tego co wiem to te stage'a to sa oznaczenia do jakiego programu wiec im wyzszy nie znaczy ze lepszy tylko inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 No ale przecież baza musi być ta sama, tzn. tylko implementacja dla programu jest inna, a sam silnik ten sam - czyli mam rozumieć, że stage1 R3 == stage2 R1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi