Napisano 28 Lipiec 200915 l Targi SIGGRAPH 2009 już coraz bliżej (3-7 sierpnia). Myślę, że newsów dot. nowości na rynku CG pojawiać się będzie w najbliższym czasie coraz więcej. Podczas targów wiele firm prezentuje swoje nowe produkty czy nowe wersje swoich sztandarowych produktów. Do takich firm należy firma Cebas. Jak możemy przeczytać w komunikacie opublikowanym na oficjalnej stronie, podczas targów przedstawione zostaną nowe wersje takich produktów Cebas jak... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=728
Napisano 29 Lipiec 200915 l Byłby ktoś tak miły i wytłumaczył politykę wydawania final rendera ? Bo z jednej strony mamy final render stage1 wydanie 3 dla maxa, a z drugiej, dla maya, xsi i c4d jest final stage2. Czym się różni stage1 od stage2 ?
Napisano 29 Lipiec 200915 l Ja się całkiem gubię w tych oznaczeniach kombinacje stage-0/stage-1 i numerka Release. Ale jeśli będzie dobre połączenie dla XSI to jak najbardziej welcome. Mama tylko nadzieje że stare XSI 6.5 też się załapie
Napisano 29 Lipiec 200915 l z tego co wiem to te stage'a to sa oznaczenia do jakiego programu wiec im wyzszy nie znaczy ze lepszy tylko inny
Napisano 30 Lipiec 200915 l No ale przecież baza musi być ta sama, tzn. tylko implementacja dla programu jest inna, a sam silnik ten sam - czyli mam rozumieć, że stage1 R3 == stage2 R1 ?