Łukasz Jaskólski Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 (edytowane) Witam i zapraszam do udziału w 66 odsłonie Tygodniowego Speedpaintingu Temat: POŚCIG Sugestyje: malujemy ścigających , ściganych lub jednych i drugich w jednym kadrze wielu niech ściga jednego , lub jeden niech ściga wielu na 2 lub 4 nogach, kołach, żaglach czy skrzydłach, po dachach, wzdłuż strumienia, przez tory, w blasku latarek, czając się w ukryciu, przy ujadaniu ogarów, wyciu syren, świszczących kulach, przedzierając się przez tłum, rozbijając stragany i gubiąc srebrne kołpaki na zakrętach... tak bym to widział :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 4.08.2009 (wtorek) godz. 23:59. SONDA: od 5.08 do 8.08 (3 dni) Edytowane 4 Sierpień 2009 przez Łukasz Jaskólski sondy date poprawilem bo
atheg Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Świetne. Aż się chce rysować po kilku nieobecnościach w TSP :)
maciekG Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 dokładnie to samo pomyślałem :) więc może rozpocznę takim prostym szkicem... pzdr.
Łukasz Jaskólski Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 Supa Maciek wrzucam szybciaka poza konkursem
EthicallyChallenged Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 Mi się zdaje, czy u Łukasza koleś z torby gubi domino? ;)
Łukasz Jaskólski Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 muahahaha gdybys nie napisal to bym tego nie zauwazyl no bo takie proby pedzli robilem do rozbryzgow pod nogami i jakos ostał sie nie wymazany fragment niech zatem bedzie poscig za przemytnikiem domina :P
CzAk1 Napisano 30 Lipiec 2009 Napisano 30 Lipiec 2009 Świetne Bedyk. Ekstra kadr, historyjka, fajne kolorki, klimat...gites praca
atheg Napisano 30 Lipiec 2009 Napisano 30 Lipiec 2009 (edytowane) A ode mnie taki pościg: pozdrawiam edit: posiedziałem jeszcze pięc minut dodatkowych bo mnie drażniła kwestia niekonsekwetntnego cienia (i tak jest mocno dziwny ale w speedzie moze ujdzie) Edytowane 30 Lipiec 2009 przez atheg
ICE Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Swietne pracki chlopaki, to i ja dam cos od siebie. Wiem ze ciemnawe, musialem troche podreperowac gamme przez co pozmienialy sie nieco kolorki, ale coz; Za bledy trzeba placic.
Bedyk Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Czak1: dzieki Łukasz Jaskólski: wrzuciles prace poza konkursem? czyli jest jakas zasada mowiaca ze zwyciezca poprzedniej edycji nie bierze udzialu w kolejnej?
Łukasz Jaskólski Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 nie ma zasady, ale jak znowu bym wygral to nikt by nie chcial postowac ;P
Bedyk Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 e..., chyba po to cala ta zabawa zeby poscigac sie z lepszymi
EthicallyChallenged Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 nie ma zasady, ale jak znowu bym wygral to nikt by nie chcial postowac ;P A co, masz w kolejce jakiś wyjątkowo niepopularny temat? ;)
maxbielecki Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Takie cos ode mnie. Mocne prace. Pozdrawiam.
maxbielecki Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 URL=http://img196.imageshack.us/i/poscig3.jpg/][/url] I jeszcze taki kryzysowy. :)
_Clavius_ Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Już prawie Cię mam JUŻ PRAWIE ! NIedługo Cię dostanę :)
Rekomendowane odpowiedzi