Napisano 29 Lipiec 200915 l Witam i zapraszam do udziału w 66 odsłonie Tygodniowego Speedpaintingu Temat: POŚCIG Sugestyje: malujemy ścigających , ściganych lub jednych i drugich w jednym kadrze wielu niech ściga jednego , lub jeden niech ściga wielu na 2 lub 4 nogach, kołach, żaglach czy skrzydłach, po dachach, wzdłuż strumienia, przez tory, w blasku latarek, czając się w ukryciu, przy ujadaniu ogarów, wyciu syren, świszczących kulach, przedzierając się przez tłum, rozbijając stragany i gubiąc srebrne kołpaki na zakrętach... tak bym to widział :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 4.08.2009 (wtorek) godz. 23:59. SONDA: od 5.08 do 8.08 (3 dni) Edytowane 4 Sierpień 200915 l przez Łukasz Jaskólski sondy date poprawilem bo
Napisano 29 Lipiec 200915 l dokładnie to samo pomyślałem :) więc może rozpocznę takim prostym szkicem... pzdr.
Napisano 29 Lipiec 200915 l Autor muahahaha gdybys nie napisal to bym tego nie zauwazyl no bo takie proby pedzli robilem do rozbryzgow pod nogami i jakos ostał sie nie wymazany fragment niech zatem bedzie poscig za przemytnikiem domina :P
Napisano 30 Lipiec 200915 l Świetne Bedyk. Ekstra kadr, historyjka, fajne kolorki, klimat...gites praca
Napisano 30 Lipiec 200915 l A ode mnie taki pościg: pozdrawiam edit: posiedziałem jeszcze pięc minut dodatkowych bo mnie drażniła kwestia niekonsekwetntnego cienia (i tak jest mocno dziwny ale w speedzie moze ujdzie) Edytowane 30 Lipiec 200915 l przez atheg
Napisano 2 Sierpień 200915 l Swietne pracki chlopaki, to i ja dam cos od siebie. Wiem ze ciemnawe, musialem troche podreperowac gamme przez co pozmienialy sie nieco kolorki, ale coz; Za bledy trzeba placic.
Napisano 3 Sierpień 200915 l Czak1: dzieki Łukasz Jaskólski: wrzuciles prace poza konkursem? czyli jest jakas zasada mowiaca ze zwyciezca poprzedniej edycji nie bierze udzialu w kolejnej?
Napisano 3 Sierpień 200915 l Autor nie ma zasady, ale jak znowu bym wygral to nikt by nie chcial postowac ;P
Napisano 3 Sierpień 200915 l nie ma zasady, ale jak znowu bym wygral to nikt by nie chcial postowac ;P A co, masz w kolejce jakiś wyjątkowo niepopularny temat? ;)
Napisano 4 Sierpień 200915 l URL=http://img196.imageshack.us/i/poscig3.jpg/][/url] I jeszcze taki kryzysowy. :)