Napisano 22 Wrzesień 200915 l tak jak PAINbringer prawi przydałby sie jakis konkret szader w tym hl2 i od razu nabrałoby to rumienców , z prętem tez faktycznie mozna by powalczyc lub własnie rozwiązac to szaderem , moze silniej działąjący specular lub dodatkwo reflkszyn lekki na masce by cos wniósł do sprawy bez cudowania na juz texturze
Napisano 23 Listopad 201014 l MUSZE! Człowieku, proszę, powiedz, w czym to robiłeś. Mógłbym użyć tego modelu do mojej modyfikacji do gry Mount & Blade: Warband? Prosze... Jeśli byłbyś dla mnie łaskaw, BŁAGAM: Udostępnij mi na pw link do pobrania: chodzi o sam model i tekstury Zawsze chciałem takie coś mieć w grze :)
Napisano 23 Listopad 201014 l Autor MUSZE! Człowieku, proszę, powiedz, w czym to robiłeś. Mógłbym użyć tego modelu do mojej modyfikacji do gry Mount & Blade: Warband? Prosze... Jeśli byłbyś dla mnie łaskaw, BŁAGAM: Udostępnij mi na pw link do pobrania: chodzi o sam model i tekstury Zawsze chciałem takie coś mieć w grze :) Spóźniłeś się, tego starego śmiecia już komuś dałem do gry XD