Gość Marioza Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 tak jak PAINbringer prawi przydałby sie jakis konkret szader w tym hl2 i od razu nabrałoby to rumienców , z prętem tez faktycznie mozna by powalczyc lub własnie rozwiązac to szaderem , moze silniej działąjący specular lub dodatkwo reflkszyn lekki na masce by cos wniósł do sprawy bez cudowania na juz texturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dravic Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 MUSZE! Człowieku, proszę, powiedz, w czym to robiłeś. Mógłbym użyć tego modelu do mojej modyfikacji do gry Mount & Blade: Warband? Prosze... Jeśli byłbyś dla mnie łaskaw, BŁAGAM: Udostępnij mi na pw link do pobrania: chodzi o sam model i tekstury Zawsze chciałem takie coś mieć w grze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 MUSZE! Człowieku, proszę, powiedz, w czym to robiłeś. Mógłbym użyć tego modelu do mojej modyfikacji do gry Mount & Blade: Warband? Prosze... Jeśli byłbyś dla mnie łaskaw, BŁAGAM: Udostępnij mi na pw link do pobrania: chodzi o sam model i tekstury Zawsze chciałem takie coś mieć w grze :) Spóźniłeś się, tego starego śmiecia już komuś dałem do gry XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dravic Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 A nie masz nawet kopii? Podaj namiarryyyyyyyy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi