Tomaszek16 Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Jest to mój pierwszy post na tym forum. Miałem obawy przed pokazaniem wam mojej pracy, ale jednak zdecydowałem ze zamieszczę. Przedstawiam wam model mercedesa.Z góry mówię ze jest to mój pierwszy model samochodu jaki zrobiłem. Czas pracy to 9 miesiecy. Zapytacie sie pewnie dlaczego tak długo, a no to dlatego ze robiłem go w przerwach pomiedzy innymi projektami. Blender,Yaf(a)ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Za małe charmery na krawędziach...model sprawia wrażenie takiego trochę gumowego i wydaje mi się że nie wszystko jest zgodne z oryginałem, cóż ale jak na pierwszy model samochodu to jest nieźle, a i jeszcze jak dla mnie to felgi są paskunde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 no podobnie jak kolega wyżej, jak na pierwsze autko to fajowo, tylko gdyby jeszcze nie te klamki wyglądające jak zwykłe boxy i opony pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 render bleee ale pewnie tez przez to ze model nie jest zbyt dobry ale jak na pierwsze autko to nie jest źle;) kolejne bedą na pewno o wiele lepsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 tak jak powyzej..... ale ja dodam WITAJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi