Gość Bad Moon Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 (edytowane) Witam, da się w Maya zapisać mniej więcej w ten sposób: animowaną sekwencję jakiegoś obiektu, bo ręczne składanie tego do kupy w przypadku, gdy mam sporo klatek jest bardzo męczące. Edytowane 3 Sierpień 2009 przez Bad Moon
dziczyzna Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 a nie mozesz wyrenderowac do tif, tga czego-kolwiek? i uzyc innego softu do zlozenia w calosc ? shake, fusion, after etc etc , ten temat ciagle sie przewija, bo nie ma opcji save to avi jak w maxie. z reszta post nizej jest odpowiedz, damn.
Gość Bad Moon Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Też do takiego wniosku doszedłem, z tym, że na maca takiego softu to jak na lekarstwo :/
piotrek Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Poszukaj w Internecie jakichś zamienników do programu VirtualDub. Ewentualnie, jeśli się na poważnie zajmujesz montażem, zainteresuj się Final Cut Pro. dziczyzna ─ wymieniasz programy do kompozycji, by złożyć w całość sekwencje klatek... Poza tym, Shake'a już podobno nie kupisz.
dziczyzna Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 dziczyzna ─ wymieniasz programy do kompozycji, by złożyć w całość sekwencje klatek... Poza tym, Shake'a już podobno nie kupisz. Nie ma znaczenia, jak chcesz sobie skleić mova z 60 ramek to wszystko jedno, no chyba ze podchodzi tak profesjonalnie jak ty.
kamil.ochel Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 w movie makerze sie nawet da tylko trza wiedziec jak
dziczyzna Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 to może od razu avida postawić? jestem za!
Rekomendowane odpowiedzi