Graffu Napisano 24 Grudzień 2002 Napisano 24 Grudzień 2002 Witam, Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego nie mam kolorow na TV podpietym do PC? Czy problrm tkwi w samym TV? probowalem na paru telewizowach i efekt ciagle ten sam - czernobialo. HELP!
Leviathan Napisano 28 Grudzień 2002 Napisano 28 Grudzień 2002 słuchaj wiesz co włąsnie wczoraj podpiołem sobie do koma teleziwor miałemprzez chwile kolorki ale gdzie pogineły jak sie zaczołęm bawic w standarty kolory pal itp poszukaj tam (tez to musze zrobic:) ) w opcjach sterowników ja akurat mam nivide
Gotham Napisano 29 Grudzień 2002 Napisano 29 Grudzień 2002 Chodzi o standard Pal w tym czymś czego używasz do oglądanie TV (program). Pobaw się tym. Znam przypadek że dobrze działają ustawienia bazowe dla..... Albanii....
Anonymous Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 nooooo, sluchaj stary - nowy standard jakosci...[lol2]
Fr3d3k Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Ja na GF2 z tv out\'em mam ustawione PAL-B Argentyny i sa kolorki
tomman Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 kupcie se kolorowe telewizory to będziecie mieli kolorki[killer]
Rekomendowane odpowiedzi