Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w wolnej chwili postanowilem zdziergac cos takiego,,,, to przez muzyke do shoguna...jest to brama swiatymi krora w oryginale stoi w wodzie a konkretnie w mozu,,,, ale moze piachu czy wody niczym sie nie roznie. zrobienie sceny zajelo mi jeden wieczor a konkretnie gdzies z 3-4h sam nie wiem bo nie sprawdzalem... pozdro

Itsukushima.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolny odbior psuja te napisy po lewej... wywal je albo radykalnie zmniejsz (i ta oklepana czcionka :

ale scenka nawet mi sie podoba :)

Napisano

ok thx za komentarze, rozmycie moze i jest faktycznie za duze, ale to dlatego ze nie mialme innego pomyslu na zrobienie zamieci, sprobuje sie jeszcze pobawic, co do podpisu to fakt przy malych rozdzilkach monitora, troche to bije po oczach top pewnie zmienie: )

Napisano

jak juz mowilem podoba mi sie : ) masz do tego jakies konkretne zdjecia? bo czytalem ze to jakas brama japonska?! fajne fajne, jak na 3h pracy to jeszcze lepsze : ) powodzonka w dalszej pracy (tak to ten kx :P)

Napisano

Witam Kx,,,, odrazu poznalem,,, co ja bym nie poznal heheheheheehhe, a co do zdiecia to pewnie ze mam google.pl \"Itsukushima\' masz tu sporo zdiec : ),,, pozdrawiam i do uslyszenia w maciezystym porcie: ) ) ) )

Napisano

Jaaaaaaa, centralnie to chciałem zacząć robić - serio. Przeglądałem u nas na lekcjach sztuki książkę \"Cuda Świata\" i spodobał mi się ten motyw... Ale trudno... Przynajmniej tego nie spaprałeś, podoba mi się ta pracka. I dosyć szybko ci poszło.

Napisano

przegladalem zdjecia z google, i doszedlem do wniosku ze wydaje sie to tutaj strasznie male w porownaniu do oryginalu, ale nic

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności