KoMic Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Witam w wolnej chwili postanowilem zdziergac cos takiego,,,, to przez muzyke do shoguna...jest to brama swiatymi krora w oryginale stoi w wodzie a konkretnie w mozu,,,, ale moze piachu czy wody niczym sie nie roznie. zrobienie sceny zajelo mi jeden wieczor a konkretnie gdzies z 3-4h sam nie wiem bo nie sprawdzalem... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Podba mi sie ta scenka, jest ladna w swojej prostocie i ciekawie skomponowana...moze to jeszce nie arcydzielo ale jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Ładnie, chociaż to rozmycie jest może troszkę przesadzone. A może nie? Hmm, sam nie wiem. Ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 ogolny odbior psuja te napisy po lewej... wywal je albo radykalnie zmniejsz (i ta oklepana czcionka : ale scenka nawet mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 ok thx za komentarze, rozmycie moze i jest faktycznie za duze, ale to dlatego ze nie mialme innego pomyslu na zrobienie zamieci, sprobuje sie jeszcze pobawic, co do podpisu to fakt przy malych rozdzilkach monitora, troche to bije po oczach top pewnie zmienie: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 jak juz mowilem podoba mi sie : ) masz do tego jakies konkretne zdjecia? bo czytalem ze to jakas brama japonska?! fajne fajne, jak na 3h pracy to jeszcze lepsze : ) powodzonka w dalszej pracy (tak to ten kx :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Witam Kx,,,, odrazu poznalem,,, co ja bym nie poznal heheheheheehhe, a co do zdiecia to pewnie ze mam google.pl \"Itsukushima\' masz tu sporo zdiec : ),,, pozdrawiam i do uslyszenia w maciezystym porcie: ) ) ) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Jaaaaaaa, centralnie to chciałem zacząć robić - serio. Przeglądałem u nas na lekcjach sztuki książkę \"Cuda Świata\" i spodobał mi się ten motyw... Ale trudno... Przynajmniej tego nie spaprałeś, podoba mi się ta pracka. I dosyć szybko ci poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 przegladalem zdjecia z google, i doszedlem do wniosku ze wydaje sie to tutaj strasznie male w porownaniu do oryginalu, ale nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Hmm tło całkowicie w 3D? wygląda jak z fotoszopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 to jest 3d.... tylko ze ten pyl lub wrazenie pylu jest ps\'owe no i ten lens efekt: ), reszta 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Kwiecień 2004 Share Napisano 6 Kwiecień 2004 hm moglbys dopracowac calosc i bylby nielada obiekcik . Otoczenie srodowisko jest nijakie a brama prezentuje sie calkeim przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi