Sk2007 Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Witam! Mam problem z w/w pluginem, zainstalowałem, maxa otworzyłem i gdzie on?... Wchodze w Create > Geometry, przestawiam na particle systems i z tego co wiem powinien tam się znajdować przycisk "thinking", no ale nie ma..
Leru Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 no tam powinien być, ale wygląda na to, że go nie ma
streaker Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Pewnie się gdzieś zakamuflował skubany, ale jest na to stary niezawodny ludowy sposób, po prostu musisz trzy razy głośno zaintonować 'Thinking Particles ujawnij się' po każdym obrócić się na jednej nodze (nieważne której) trzy razy dookoła, a na koniec sypnąć solą przez prawe ramię, a przez lewe splunąć - sam z początku nie chciałem uwierzyć, ale u mnie podziałało ! :D
!?! Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Nie ma go tam. A wręcz przeciwnie. Go tam nie ma. Podaj wersję 3DS'a i wersję plug-ina. Podaj ścieżkę w której zainstalowałeś plugin.
Sk2007 Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Napisano 7 Sierpień 2009 Pewnie się gdzieś zakamuflował skubany, ale jest na to stary niezawodny ludowy sposób, po prostu musisz trzy razy głośno zaintonować 'Thinking Particles ujawnij się' po każdym obrócić się na jednej nodze (nieważne której) trzy razy dookoła, a na koniec sypnąć solą przez prawe ramię, a przez lewe splunąć działa! o,O tylko pełno soli w klawiaturze...
Rekomendowane odpowiedzi