Napisano 7 Sierpień 200915 l probuje odtworzyc scenke z teledysku gorillaz feel good, bardzo prosze o doradzenie co dalej, chcialbym stworzyc efekt ze bedzie to wszystko w chmurach, ale nie wiem za bardzo jak stworzyc jakies ladne odwzorowanie chmur, bawic sie z tekstura czy moze to juz w photoshopie ?
Napisano 8 Sierpień 200915 l Autor dzieki tak licznym komentarzom z waszej strony XD hehehe, udalo mi sie rozwiazac problem z chmurkami wrzucam upa
Napisano 9 Sierpień 200915 l Z tym że teraz nie widać tego co jest na górze. Ten pierwszy kadr był lepszy... Popracuj trochę nad tym bo na razie nie za bardzo widać o co chodzi.
Napisano 10 Sierpień 200915 l Ech.. Teraz to z kolei uciąłeś witrak... A tak poza tym to jakieś mdłe to wszystko. Weź to jakoś przemyśl. Weź na uwagę to, aby ta scenka przedstawiała coś konkretniejszego. Np: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=121&t=518252
Napisano 10 Sierpień 200915 l Autor wezme to pod uwage :) masa roboty przedemna oby tylko czasu starczylo dzieki za uwagi bo sa bardzo trafne dla mnie :)
Napisano 11 Sierpień 200915 l Masa roboty a i owszem... Ale najpierw sobie dokładnie przemyśl co jeszcze chcesz dodać i co poprawić. Inaczej wyjdzie z tego chaos... Ps. Z niecierpliwością czekamy na upki w takim razie ;)
Napisano 17 Sierpień 200915 l Autor wreszcie jakis czas na maxa wiec pobawilem sie jeszcze troszke z ta scena :) nie mam motywacji by to skonczyc wiec zakoncze na tym i wezme sie za inny projekcik.