mate_karate Napisano 14 Sierpień 2009 Share Napisano 14 Sierpień 2009 witam! Chcialem zaprezentować moje animacje, które zrobiłem jakiś czas temu na strone internetową. Animacje są użyte jako przejścia pomiędzy podstronami. Najbardziej jestem zadowolony z "wermutów" i wystrzału szampana :). Symulacje zrobiłem w RealFlow, wyrenderowałem w Cinemie4D a compositing odbył się w After Effects. Niestety ciasny deadline kazał iść na parę kompromisów, niemniej jednak zapraszam do oglądania: http://motionomate.com/pic2/cincin.html (lepszej jakości movy) http://odkrytepragnienia.pl (materiał wyjściowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmaxik Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 bardzo fajne . dziwne ze sie nikt tu nie wpisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elimo Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 rewelka:) lubie komercyjne zastosowania umięjętności a to wykonane jest bardzooo dobrze, wyrenderowałaś oddzielnie ciecz i butelkę a następnie w AE łączyłeś całość? świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Bardzo przyjemnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate_karate Napisano 3 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2009 rewelka:) lubie komercyjne zastosowania umięjętności a to wykonane jest bardzooo dobrze, wyrenderowałaś oddzielnie ciecz i butelkę a następnie w AE łączyłeś całość? świetna robota Dzieki:) Tak, symulacja cieszy w RealFlow, render w Cinemie i duzo roboty w After Effects. Generalnie to chyba 2 albo 3 ciecze sa z symulacji, reszta to te same ale z innej strony albo inne ustawienia renderu i zmiana w postpro. Butelka to zwykly jpg ze zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi