Napisano 15 Sierpień 200915 l Krótkie pytanie http://www.exampla.pl/item/89/3ds_max_modelowanie_samochodu_16/ czas: 34 sec. mi skaluje całe koło a mu tylko te kawałki ?
Napisano 15 Sierpień 200915 l Nie jestem pewien czy wiem o co ci chodzi ale jeśli dobrze rozumiem to on skaluje edge przez co tworzy nowe polygony. Ty pewnie poprostu skalujesz obiekt. W editable poly wybierz edge, zaznacz krawedzie i skaluj je trzymajac shift. A wogole to radze najpierw sie z programem zapoznac a potem jechac taki tutek.
Napisano 16 Sierpień 200915 l Autor właśnie z tego się uczę... 2:57 sec. ----> jak skrót na przezroczystość ? "Jedyne co brakuje w tutorialach to skróty klawiszowe"
Napisano 16 Sierpień 200915 l Alt + x Dobry samouczek ma wyskakujące powiadomienia, o tym co zostało kliknięte. I na pewno na miano dobrego samouczka nie zasługuje ten, który ma w tle wkur... techno (czy co to jest). ;)
Napisano 17 Sierpień 200915 l Autor no tylko takich porządnych tutoriali nagranych w wysokiej rozdzielczości jest BARDZO BARDZO MAŁO ;)