Napisano 17 Sierpień 200915 l Witam, Jestem tu nowy, więc może się najpierw przedstawię. Nazywam się Łukasz Wójcik. Mam 15 lat (tak tak, dzieciak jeszcze). Mieszkam we Włoszczowie. Grafiką komputerową interesuję się praktycznie od 2 klasy podstawówki (ach te pierwsze wersje Corela :)) Potem był Blender i grafika 3D razem z nim. Od 2 lat, bo tyle mam tablet (Wacom Bamboo Fun A5), zajmuję się Digital Paintingiem. To tyle o mnie. Oto malunek który niedawno skończyłem. Tytuł to cytat z pewnego filmu (nie będę robił reklamy). Jego stworzenie zajęło mi około 2 dni, 2-3 godz dziennie. Więc komentujcie. Pozdrawiam. Edytowane 17 Sierpień 200915 l przez wo0o0kash
Napisano 18 Sierpień 200915 l Ogólnie nieźle, ale wydaję mi się, że za mocno zblurowałeś rozmazałeś czy jak tam zwał ręke z gunem zwłaszcza, że to jest kluczowy element (bo czego się niby boi ta blaszana morda? że zaraz zginie, a spluwy trzeba się dopatrywać), też trochę dziwny zabieg z lewym okiem, bo prawe niby jest wypukłe a lewe już spłaszczone... nieciekawy kadr jak dla mnie... weź zmień czym predzej ten graficiarski podpis z psowymi efektami bo aż żal bierze, żaden ceniący się rysownik/grafik tak nie czyni :P pozdro i z chęcią zobaczę co tam jeszcze namazałeś bambusem przez 2 lata