Skocz do zawartości

Robocik do zjechania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej! Hej!

Mój nowy twór jeszcze nie skończony.

Docelowa ilość poly to 3k.

Hymm co tu jeszcze dodać, oczywiście modelik do gry.

Ciekaw jestem jak wam sie podoba:]

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Robot będzie ważył ok 120-140 kg więc jest postury zwykłego człowieka a nie kolos ważący tony. Mają atakować grupą mózgiem operacji będzie oddzielny robot bardziej opancerzony i trudny do likwidacji lub satelitarnie z miast robotów.

Chciałem, przez wyszczuplenie go osiągnąć zwinność i lekkość tej konstrukcji.

Powiem jeszcze że materiałem pomocniczym do tego robota byli necroni z W4k.

Napisano

robocik fajny, podoba mi sie, ale ma za duzo face\'ow....w 3k mogles duzo wiecej szczegolow zmiescic. anyway spoko, noi standardowo siateczka pliz.

pzdr

edit: ok nie doczytalem, rozumiem ze jeszcze nie ma 3k polys...

Napisano

fajny pysk i tors plus \'krocze\' - nogi - do poprawy (a moze nawet do wyrzucenia :) - glownie chodzi mi o \'stawy\' - kulka i walec?? - stac cie na wiecej :D

te \'anteny\' na plecach - fajne - ale po co tam tyle polys (chodzi mi o to zaglebienie z przodu)

rece - fajne - bedziesz robil dlonie czy jakies bardziej techniczne \'szczypce\'??

no i jeszcze generalnie - postura mi troche nie pasi - w sensie - jakis taki on jest pochylony do przodu jakby sie mial wywrocic - hmmm - no nie wiem...

aha - no i ogole - niezle niezle :D

Napisano

jak dla mnie, to moze i zwinny on moglby byc, ale wyglada platfusowato :P...robisz z jakis referencji, czy z glowy? jezeli to pierwswze, pokzalbys, to latwiej by bylo cos doradzic :)... tors jest gut, moze poza tym czyms z przodu, rabotaj dalej :) no i czekam na tekstury :>

Napisano

Hej!

Referencje to roboty z W4k i SW.

Przerobiłem nogi ten render jest troszkę starszy w bomu mam skończony model wyszło 2499 poligonów.

Siatki jak zwykle nie chce mi się zrzutu z ekranu zrobić:(

Napisano

modelik całkiem, całkiem, tylko mi nogi nie leżą, takie toto kruche, zwłaszcza poniżej kolan. Jakby mu ktoś nogę podłożył mógłby się połamać...