soda Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Hej! Hej! Mój nowy twór jeszcze nie skończony. Docelowa ilość poly to 3k. Hymm co tu jeszcze dodać, oczywiście modelik do gry. Ciekaw jestem jak wam sie podoba:]
soda Napisano 6 Kwiecień 2004 Autor Napisano 6 Kwiecień 2004 Robot będzie ważył ok 120-140 kg więc jest postury zwykłego człowieka a nie kolos ważący tony. Mają atakować grupą mózgiem operacji będzie oddzielny robot bardziej opancerzony i trudny do likwidacji lub satelitarnie z miast robotów. Chciałem, przez wyszczuplenie go osiągnąć zwinność i lekkość tej konstrukcji. Powiem jeszcze że materiałem pomocniczym do tego robota byli necroni z W4k.
dirty Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 robocik fajny, podoba mi sie, ale ma za duzo face\'ow....w 3k mogles duzo wiecej szczegolow zmiescic. anyway spoko, noi standardowo siateczka pliz. pzdr edit: ok nie doczytalem, rozumiem ze jeszcze nie ma 3k polys...
ftorek Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 fajny pysk i tors plus \'krocze\' - nogi - do poprawy (a moze nawet do wyrzucenia :) - glownie chodzi mi o \'stawy\' - kulka i walec?? - stac cie na wiecej :D te \'anteny\' na plecach - fajne - ale po co tam tyle polys (chodzi mi o to zaglebienie z przodu) rece - fajne - bedziesz robil dlonie czy jakies bardziej techniczne \'szczypce\'?? no i jeszcze generalnie - postura mi troche nie pasi - w sensie - jakis taki on jest pochylony do przodu jakby sie mial wywrocic - hmmm - no nie wiem... aha - no i ogole - niezle niezle :D
darkelf Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 jak dla mnie, to moze i zwinny on moglby byc, ale wyglada platfusowato :P...robisz z jakis referencji, czy z glowy? jezeli to pierwswze, pokzalbys, to latwiej by bylo cos doradzic :)... tors jest gut, moze poza tym czyms z przodu, rabotaj dalej :) no i czekam na tekstury :>
soda Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Hej! Referencje to roboty z W4k i SW. Przerobiłem nogi ten render jest troszkę starszy w bomu mam skończony model wyszło 2499 poligonów. Siatki jak zwykle nie chce mi się zrzutu z ekranu zrobić:(
soda Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 A i jeszcze koncepcik B0bera mało z niego zostało ale pokazuję
_michal Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 modelik całkiem, całkiem, tylko mi nogi nie leżą, takie toto kruche, zwłaszcza poniżej kolan. Jakby mu ktoś nogę podłożył mógłby się połamać...
empik Napisano 11 Maj 2004 Napisano 11 Maj 2004 robocik fajny ale daj go an ciemniejszym tle bo malo widac i dorub mu rece
Rekomendowane odpowiedzi