shi Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Hej, postanowiłem zrobić popkulturalnego klasyka – gorącą dziewczynę na motorze. Założenie jest takie że ma być seks, ma być efekt, ma zapisywać się w pamięci na długo. Ciągle jestem na etapie koncepcyjnym, szukam formy m myślę nad scenami. Nie mam jeszcze wiele ale zamieszczam to co jest w nadziei na jakieś ciekawe uwagi.
ptaszek Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 hej :) fajny pomysl. Byl taki projekt "ayanna fighter pilot" ale nie wiem czy zostal skonczony. Nie moge znalesc finalnej wersji. trzymam kciuki
Samot-nick Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 pytanko: na koncepcie kobitka jest pochylona do przodu i trzyma za kierownice, natomiast na modelu zrobiłeś fotel. To będzie dla pasażera? IMHO chyba lepiej zrobić jednoosobowy bardziej "wyścigowo" będzie wyglądać. Ale koncepcik mi siępodoba coby nie było że narzekam :)
Oleksiak Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Od początku do jej tyłka model mi się podoba ;) reszta wygląda dziwnie - mówię o motorze. Gdyby tam posadzić pasażera który się opiera byłaby jakoś pozycja z Kamasutry :D Propozycja na motor jednoosobowy moim zdaniem jest dobra.
D4D4L Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 woo fajne, czekam na fin :D concept ciekawy
shi Napisano 23 Sierpień 2009 Autor Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) hej. Już wyjaśniam>> to motor 1 osobowy. Będzie to chyba motor policyjny>> siedzenie ma służyć do zwykłej jazdy patrolowej, a gdy zaczyna się pościg zmienia się pozycje na taką jak w ścigaczu. Olekasiak >> ja tez jeszcze nie jestem usatysfakcjonowany formą będę nad nią pracować a jeśli chodzi o kamasture to, hmm - w końcu musi być jakiś powód dla którego dziewczyny na motorach są takie podniecające :) Edytowane 23 Sierpień 2009 przez shi
Rekomendowane odpowiedzi